Spelbolagens tennisregler

Spelbolagens tennisregler – hur ser de ut? Vad händer med mitt spel om en spelare bryter matchen? När får jag pengarna tillbaka?

Inte nog med att bolagens regler är olika. Även när det gäller spelformen, så kan olika regler gälla och det gäller att kolla reglerna noga. Detta gäller i alla fall vid den vanligaste spelformen, den gällande matchvinnare. Det gäller att noga studera det finstilta.

Spelbolagens tennisregler går också att nyttja i vinstsyfte. Du vet att en spelare har en del problem med skador eller sjukdomar och kommer att ge upp om han eller hon förlorar första set. Då ska du lägga ditt spel hos bolag som inte nyttar void-regeln.

Spelbolagens tennisregler

Void

Här annuleras spelet oavsett hur långt matchen gått. Ett gem, ett set eller  6-0, 5-0 – spelet annuleras om inte hela matchen genomförs och du får pengarna tillbaka.

Tillämpas av bla Bet365, Nordicbet och William Hill.

One ball

Här räcker det med att en boll spelas. 15-0 i första gem i första set och matchen bryts, så utses ändå en segrare.

Tillämpas av bla Expekt och Bwin.

One set

Här måste ett set genomföras i alla fall, annars blir det återbetalning av insatserna.

Tillämpas av bla Betsafe, Marathonbet, Betsson, Pinnacle och Unibet.

Bonusar

En annan viktig punkt när man spelar på tennis och all annan sport hos många av spelbolagen, så utlovas en bonus. Oftast kommer denna bonus vid första insättning som kund. Kan till exemepel vara så att de dubblar din femhundralapp etc. Ganska så kul att få ett extra stort spelkonto inför en match, men faktum är att ofta så tillkommer sk. bonus omsättningskrav. Man måste alltså omsätta pengarna man fåt av spelbolaget ex. antal gånger innan man kan ta ut sin vinst. Mer om detta kan du läsa om här: casinoomsättningskrav.se