Hantera förlust

Bra eller dålig på betting spelar ingen roll. Förr eller senare hamnar man i en dålig trend där allting går fel. Hur tar man sig ur den svackan?

Detta gäller inte bara spelbolag där man spelar på sport utan det gäller alla form av spel, framförallt casino. För att ni ska få en bättre inblick om hur man kan hantera en ond cirkel i spel så har vi hittat ett intressant exempel från ett spelbolag.

Pinnacles nyhetsbrev, visar ett exempel på hur eländigt slumpen kan slå till.

Vi lekar med tanken att vi ägnar oss åt tvåvägsmarknader där varje sida har exakt 50% i vinstchans, precis som vid en slantsingling. Över en serie på 100 är risken (eller chansen) att det blir samma utfall sex gånger eller mer hela 75%. Att det blir tio likadana utfall, i värsta fall tio raka förluster, är det 10% risk för.

Det är alltså inget ovanligt att en spelare råkar ut för förlustsviter som kan bli mycket långa och som kan ta en stor del av spelkassan.

Det här illustreras tydligt av att även de stora och välkända speltjänsterna kan hamna i rejäla svackor. Det finns fler tjänster som helt eller delvis ägnar sig åt tennisbetting. En av dessa är Sportyy, som under vintern haft förlustsviter på ibland åtta spel.

En annan spelservice, gratis sådan, är Tennis Desire. Inte heller den tjänsten har visat bra resultat under 2013.

Förluster och tunga perioder är alltså något man får räkna med i den här branschen. Lösningen är vettig money management och en bankrulle som tål kanske ett dussin förluster i rad. Eller att man helt enkelt tar en paus istället från spelandet, och väljer att åka på ett större sportevenemang för de pengar man kanske skulle ha spelat bort under sin dåliga trend. Sajten http://www.gosporttravel.com/   säljer biljetter till matcher och andra sportevenemang från alla världens hörn. Kanske en paketresa til US wimbeldon hade suttit fint som plåster på såren.